Viszlát 2014!

Az ember az új év első napjaiban egyfajta számvetést tart. Számba veszi, hogy milyen volt az elmúlt év és átgondolja, hogy mik azok a célok, amit el szeretne érni, illetve van –e valami, amit másképp csinálna.

A 2014-es évben is nagyon sokan szavaztatok nekem bizalmat, amit szívből köszönök!!! :) Volt mindenfajta fotózás: hagyományosabb esküvői fotózás, kreatív vagy szinte már extrém esküvői fotózás, babafotózás, jegyes fotózás (e-session), családi fotózás, stb.

Az ország különböző részeire hívtatok. A legtöbb esküvőm idén Kecskeméten volt, de megfordultam Szegeden, Kalocsán, Budapesten, Tiszaalpáron, Nyíregyházán, Béren, Szigetbecsén, Lajosmizsén, Domaszéken, Balatonfüreden, Nagykőrösön és még sok településen.

Köszönöm nektek, hogy olyan kapcsolatot tudtam szinte mindegyikőtökkel kialakítani, ami már szinte barátinak mondható. :) Nekem ez nagyon sokat jelent. Azt is köszönöm, hogy az esküvői fotók átadásával nem ér véget a kapcsolatunk. Nagyon sokan kerestek meg akkor is, amikor bővül a család és babátok születik vagy esetleg még előtte, amikor még csak a pocakban van. :) Belőletek, elégedett menyasszonyokból és vőlegényekből merítek inspirációt és új erőt, amit nagyon köszönök nektek! <3 Szuperek vagytok!

És hogy mik a céljaim erre az évre? Természetesen a folyamatos fejlődés, hogy továbbra is ilyen elégedettek legyetek. :)

A 2015-ben házasulandóknak pedig az a tanácsom, hogy nagyon gyorsan foglalják le álmaik esküvői szolgáltatóját, mert – bár még van néhány szabad dátum – vészesen fogynak a legkedveltebb időpontok

Amit ebben az évben is nyújtani fogok nektek, ha engem választotok:

–          kreatív, letisztult, igényes esküvői fotók

–          természetes és vidám fotózás

–          nyugodt, baráti légkör

–          professzionális felszerelés

Egy rövid zenés összeállítással kívánok nektek nyugodt és nagyon nagyon boldog új évet! :)

Józsi

Best of 2014 from Pillanatvadasz on Vimeo.