Vélemények

 
Szia Józsi!

Csak ámulunk és bámulunk…

Legszebb álmunkban sem gondoltuk, hogy ilyen szép, modern és mégis meghitt képek születnek majd. Ezek annyira mi vagyunk. Olyan ultramodernen tradicionális. :D Nem tudunk egy kedvencet kiválasztani így sokadszorra sem a képekből (már jó pár órája nézegetjük, és éljük általad újra át ezt a napot)……mind kedvenc.

Köszönjük, hogy voltál nekünk, s hogy ily módon megörökítetted életünk legszebb napját! Örülünk, hogy Téged választottunk, hogy megismerhettünk és még biztosan fogunk találkozni! :) Nagy eseményeinknek most már Te is részese leszel!

További sok sikert a munkádhoz!

Üdv:

Emese & Péter

 

Most már tuti nem tudok ma a munkámra koncentrálni :)))

Nagyon hálás vagyok a lelkiismeretes munkádért, a türelmedért és hogy aznap emberileg is támogattál minket.

Nóri és Dani

 

Nagyon tetszenek a képek nekünk! Pont olyanok a képek amilyet “elvártunk” Tőled, ami miatt Téged választottunk. :) Köszönjük szépen, nagyon elégedettek vagyunk. ;)

Andi és Robi

 

A legjobb döntés volt Téged választani. Maximálisan azt kaptuk, amire számítottunk. Gyönyörű képsorozat született rólunk, örök emlék, amit büszkén mutogathatunk majd a gyerekeinknek! :-)

Tündi és Levi

 

Sosem gondoltuk, hogy rólunk ennyire jó képeket lehet készíteni, de azóta is büszkén mutogatjuk az elkészült albumot és a fotókönyvet. Bárki megnézi a képeket csak dicséri, hogy milyen különlegesek és klasszak a beállítások. Köszönjük!

Melinda és Roger