Rólam

 
Obornyák József vagyok, 1980-ban születtem Kecskeméten. Ladánybenén (Kecskeméttől bő 20 km-re) élek feleségemmel és gyönyörű kislányaimmal.

Ez a bemutatkozás mindig olyan nehéz, hiszen pár mondatban kell bemutatni magam és a honlapomon található esküvői fotók mellett többek között ez alapján hozzátok meg azt a döntést, hogy engem választotok –e esküvői fotósnak.

Nem születtem fényképezőgéppel a kezemben, sőt jó ideig nem is gondoltam rá, hogy esküvői fotózással kellene foglalkoznom. 10 évvel ezelőtt viszont váratlanul elkezdtem érdeklődni a fotózás iránt és a feleségem biztatásának köszönhetően megvettük az első gépet. A fotózás alapjait megtanultam az ország legjobb esküvői fotósaitól, majd rövid időn belül bekövetkezett az, amit remélni sem mertem: sorban jöttek a megkeresések. :)

A fényképezés számomra az apró részletek (hangulatok, érzések, fények), azaz a legfontosabb pillanatok felkutatását és azok megörökítését jelenti. Ezért is lett a nevem: Pillanatvadász.

Imádom a szép fényeket, az izgalmas helyszíneket, azokat az embereket, akik nyitottak az újra és akik nem csak a szokványos beállításokat, fotókat szeretik.

Folyamatosan törekszem arra, hogy hétről-hétre fejlődjek, mindig újabb és jobb sorozattal örvendeztessem meg azokat, akiket fotózhatok.

Tudom, hogy rengeteg esküvői fotós van már manapság és nagyon nehéz a választás… Hogy mivel tudnám megkönnyíteni a választást? Mi az, amivel esetleg többet tudok nyújtani? Ha azt gondoljátok, hogy rólatok nem lehet jó fotót készíteni és szeretnétek meggyőződni ennek az ellenkezőjéről; ha egy lelkiismeretes, türelmes, állítólag az ifjú párra nyugtató hatást gyakorló fotóst kerestek; ha fontos a számotokra, hogy ne „csak” egy fotós legyen veletek a nagy napon, hanem egy olyan ember, akivel közben jókat nevettek és jól érzitek magatokat; és ha olyanra bíznátok az esküvőtök megörökítését, aki nagy tapasztalattal rendelkezik, akkor jó helyen jártok. :)

Amennyiben tetszenek a fotóim és a vélemények alapján is úgy gondoljátok, hogy megtaláltátok azt, akit kerestetek, akkor jelentkezzetek a feltüntetett elérhetőségek bármelyikén, hogy egy személyes találkozó alkalmával megbeszélhessük a részleteket!