Néhány gondolat 2016-ról

Most nem voltam olyan friss, mint az előző évben, kicsit elkéstem ezzel a bejegyzéssel… :D De ebből is látszik, hogy nem unatkoztam. :)

Hihetetlenül sokan tiszteltetek meg az elmúlt évben azzal, hogy én örökíthettem meg az esküvőtök minden PILLANATÁT.  Egyre több a pénteki esküvő is, ezáltal több olyan hétvégém volt, amikor pénteken, szombaton esküvőn voltam. Sőt, néha még 1-1 vasárnapi esküvő is beesett. :)

Tavasztól őszig alig látott a család, ami nagyon nehéz volt. De a lakodalmakból hazahozott süti gyorsan kárpótolta a lányaimat… :D (ezúton is köszönik <3 )

Néhány helyszín, ahol 2016-ban esküvőket fotóztam: Szeged, Geréby Kúria Lajosmizse, Varga Tanya Kerekegyháza, Biczó Csárda Fülöpszállás, Bajor Étterem Kecskemét, Szegvár, Telkibánya, Karikás Csárda Bugac, Aero Hotel Jakabszállás, Új Tanyacsárda Lajosmizse, Fekete Gólya Kecskemét, Tiszakürt, Potyka Pihenőpark, Nairam Klubhotel Szajol, Granada Hotel Kecskemét, Mezőberény, Kunsági Major Kerekegyháza, Gyömrő, Sheraton Hotel Kecskemét, Inárcs, Dobogókő, Budapest, Balatonfüred.

Köszönöm azt a sok visszajelzést, köszönőajándékot és szeretetet, amit tőletek kaptam… :) <3

A legszebb és legjobb visszajelzés 2016-ban nekem az volt, amikor a min. 3-4-5 évvel ezelőtt összeházasodott párok visszajöttek családi fotózásra. <3 Ígérem, ha lesz időm, csinálok BEFORE-AFTER képeket is… ;)

És egy TIPP házasulandóknak: ne hagyjátok a fotós kiválasztását az utolsó pillanatra! Sajnos nagyon sok párt kellett már visszautasítanom, mert túl későn gondolkoztak és addigra egy másik pár már lefoglalt… Ilyenkor sajnos már nincs mit tenni, hiszen már szerződést kötöttünk.  Úgyhogy időben kérjetek árajánlatot! ;)

A következő 1-2 hónapban pihenek és feltöltődve várom az idei esküvői szezont… mert imádom!!! ;) <3

Fogadjátok szeretettel a 2016-os év esküvői fotóiból összeállított slideshow-t!

BÚÉK mindenkinek! :)

Józsi