Enikő és Bandi e-session – Kis-Balaton

Enikő és Bandi – a legtöbb párhoz hasonlóan – előrelátó volt és már tavaly megkért, hogy én fotózzam az esküvőjüket. :) Mivel az esküvő a Balaton partján lesz, szerették volna, ha a jegyesfotózást is a Balaton közelében ejtjük meg. A Kis-Balatonon található Kányavári-szigetre esett a választásuk. Örültem neki, hiszen nagyon szép hely.

Az időjárástól kicsit tartottunk, mert esőt mondtak aznap délelőttre. Mi délutánra beszéltük meg a fotózást, úgyhogy bíztunk benne, hogy jó időt fogunk ki. Ahogy mentünk végig a Balaton partján a segédemmel (feleségemmel) :), végig sütött a nap. Viszont ahogy közeledtünk a Kányavári-sziget felé, csúnya felhők jelentek meg az égen, és az eső is csöpögött. Ennek ellenére elkezdtük a fotózást. A hídon – amit a fotókon láttok – majdnem megfagytunk, nagyon hideg volt. Ez a fotókon nem látszik, mert Enikő és Bandi még a pulcsiját is levette. :D A fotózás végére pedig a nap is kisütött. :)

Enikő és Bandi egy nagyon kedves, humoros, hihetetlenül szimpatikus és szép pár. Öröm volt őket fotózni!

Nemsokára folyt.köv Balatonkenesén! Én már nagyon várom. ;)

  eniko_bandi_01 eniko_bandi_02 eniko_bandi_03 eniko_bandi_04 eniko_bandi_05 eniko_bandi_06 eniko_bandi_07 eniko_bandi_08 eniko_bandi_09 eniko_bandi_10 eniko_bandi_11 eniko_bandi_12 eniko_bandi_13 eniko_bandi_14 eniko_bandi_15 eniko_bandi_16 eniko_bandi_17 eniko_bandi_18 eniko_bandi_19 eniko_bandi_20 eniko_bandi_21